marți, 19 iulie 2011

Harry Potter si Talismanele Mortii 2 (2011)


 

Regia: David Yates
Actori: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Sa fac un review la ultimul Harry Potter ar fi ca si cum as incerca sa fac un review la Titanic. Daca ajungi sa-l vezi inseamna ca oricum o sa-ti placa. Pana la urma, daca ai vazut prima parte vei vrea sa vezi si continuarea, doar nu te-ai uitat la un film doar ca sa vezi “primul cd”, nu? Si daca nu ti-a placut atunci ti-ai cam dat seama din toamna. Toate cele 7 filme lansate pana acum au depasit 800 de milioane incasari la box-office, fiecare. Iar pentru ultima parte producatorii s-au gandit sa incerce sa obtina 2 miliarde, deci l-au impartit in doua mari bucati. In total, o serie de aproximativ 7 miliarde de dolari. Ca o curiozitate, primul Harry Potter a fost primul film vazut de mine la cinematograf, iar de atunci au trecut aproape 10 ani. Iar ca o alta curiozitate, sunt cam cu vreo 6 luni mai mare decat actorul principal astfel incat am reusit sa-l vedem crescand de la un film la altul, atat fizic vorbind cat si ca personaj de film.

Aici ar trebui sa va spun despre ce este vorba in film. Dar, fie vorba intre noi sunt vreo 3 variante. Prima ar fi ca ai citit deja cartile si deja stii cum se termina. A doua ar fi ca ai vazut toate filmele si ai vrea sa te las cu o doza de supriza pentru ultima parte. Iar pentru a treia varianta va trebui sa te sfatuiesc ori sa incepi sa citesti cartile, ori sa o iei de la capat. Cu primul film. Altfel nu prea are rost :)

Personal mi s-a parut mult mai interesant deoarece a adus mai mult a Lord of the Rings (si bataliile celebre) decat a niste copii care se joaca cu vrajile. Chiar daca si alte 2 filme Harry Potter au mai continut scene 3D, acesta este primul film lansat si in IMAX 3D. Efectele speciale sunt grozave si, comparand cu ceea ce se filma acum 10 ani, se vede o diferenta foarte mare intre aceste efecte si cele din primele filme. Ce sa va mai zic mai mult, Harry Potter…
Vizionati trailer:

Descarca de aici Torent-ul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu